Kamerás csatornavizsgálat

Kamerás csatornavizsgálat

Kamerás csatornavizsgálat Dunakeszi és környező településeken

Kamerás csatornavizsgálat

A kamerás csatorna ellenőrzés során észleljük és pontosan meghatározzuk a hibák forrását.
Azonnal azonosítani tudjuk a megrepedt és törött lefolyókat, így tudjuk, hol van szükség javításra, megelőzve a szükségtelen bontást.

A csőkamerákkal szakembereink megtalálják a sérült csöveket, repedezett csöveket, rosszul kiépített csatornákat, ahol a szennyvíz szivároghat.
Dugulás esetén kamerás csatornavizsgálattal jól látható a dugulás helye, ami segíti a dugulás feloldását.
A kamerás csővizsgálat segít a problémák felderítésében és a csőhibák feltárásában.

A kamerás csatornavizsgálattal kimutatható további problémák a korrózióból eredő anyagveszteség, törmelék és benőtt gyökerek.
A fák gyökerei nedvességforrást keresnek, a meghibásodott csatornavezeték pedig megbízható vízforrás.

Ha nedvesség van a csatornacsövek közelében, fagyökerek nőhetnek a csövek körül, belsejében, és ez számos problémát okozhat, ami megakadályozza a szabad vízelvezetést, ami nagyon gyakori probléma a csőhibás kertes házakban élők számára.

Kamerás csatornavizsgálat
Kamerás csatornavizsgálat

Dugulások feltárása kamerás csatornavizsgálatokkal Dunakeszin

Ha dugulást észlelünk, meg tudjuk határozni a legjobb módszert az eltávolítására.
Ha valami értékes dolgot találunk a lefolyóban, néha előkereshetjük,
Zsír, szőr, haj vagy egyéb ásványi lerakódások esetén tanácsot adunk az eltömődésre, hogy megelőzzük a későbbi problémákat.

Csatorna feltérképezése kamerás csatornavizsgálat ellenőrzéssel:
Ha Dunakeszin építkezik, felújítja ingatlanát, csatornakamerás ellenőrző berendezésünkkel tudjuk ellenőrizni a földalatti csatornacsövek pontos elhelyezkedését.
Dunakeszin Új lakások átvizsgálása kamerával: Segítünk az ellenőrzési követelmények teljesítésében, víz- és csatorna csövek átvizsgálásában, mielőtt új lakásba költözik.
Így pontosan tudhatod, milyen problémák rejtőznek az ingatlanodban, amelyek a legtöbb esetben nem derülnek ki lakásvásárláskor, vagy egyáltalán nem ismertek.

Kamerás csatornavizsgáló műszer

Cégünk a legkorszerűbb csatornaellenőrző kamerákat alkalmaz. A csőkamera beépített 512hz-es adóval és önbeállító automata eszközzel,
Ez egy mutatóeszköz, más néven lokátor segítségével pontosan mérhető. Így pontosan láthatjuk a probléma okát.
A csatornakamera rendelkezik méterszámláló és önbeállító funkciókkal is.
A cserélhető kamerákkal a 32 mm és 300 mm közötti átmérőjű szennyvízcsöveket is ellenőrizhetjük. A 8x zoom funkció mellett
A csatornaellenőrzés során Full HD videófelvételt is tudunk készíteni.

A kamerás csővezeték-vizsgálat előnyei

Pénzt és időt takaríthat meg: Csatornaellenőrző kamerák nélkül az egyetlen módja a csatornaproblémák kijavításának, ha feltárás és bontás közben észreveszi őket. A csatornaproblémák ilyen módon történő kivizsgálása gyakran szükségtelen ásással jár, ami zavaró, fárasztó és költséges lehet.

A hibás csatornaszakaszokat hatékonyabban tudjuk javítani: csatornakamerákkal ellenőrizhetjük az elöregedett csatornavezetékeket, így már korán észre vehetjük a korrózió és a kopás jeleit, elkerülve a későbbi nagyobb javítások szükségességét.

Kamerás csatornavizsgálat Budapest és Pest megyében azonnal.

5/5 - (3 votes)